středa 11. června 2014

Elizabeth Finn

Nick: Alci, Scar
E-mail: AlcielleBaggins@seznam.cz
Faceclaim: Simone Simons




JMÉNO: Elisabeth "Lizzie" Finn
JMÉNA RODIČŮ: Alciellë a William Finnovi
DATUM NAROZENÍ:      7. května 2014
RASA: vlkodlak omega (po mamince)
POPIS POSTAVY: 
   Lizzie je útlá dívenka nepříliš vysoké postavy. Má dívčí tvary a veliké modré upřímné oči. Rusé vlásky po ramena jí lemují kouzelnou tvářičku, na které se permanentně zračí úsměv, který má po rodičích. Je dokonalé spojení Williama a ALci a to jak vzezřením, tak i povahou. Tudíž, ani nikoho nepřekvapí, že je neskutečně milá, obětavá a nápomocná. Je to velmi empatické děvče, které miluje svou starší sestřičku Lily, kterou už ale díky vlčím genům přerostla. Vždy byla její vzor a teď se mění role a z ochraňované se stává ochranářskou. Nikdy ji nenaleznete naštvanou nebo navztekanou, tyto emoce jí jsou daleké jako antarktida  od Faybourne.  Jediné co na ní můžete shledat jako chybu, ale ona to tak nevnímá, je přehnaná pečlivost, nade vším se pečlivě zamyslí než to udělá. Ale myslí to dobře, nerada dělá chyby protože má pocit , že tím ostatní zklame.



POPIS PO PŘEMĚNĚ:
   Lizzin vlk je hebký, něžný a roztomilý jako ona sama. Zrzavou barvu  zdědila po matce vlčici a nepůsobí nijak hrůzostrašně, spíše naopak, roztomile, Má i jako vlčice hnědo-jantarové oči, co vypadají upřímně. Není silná vlčice, spíše agilní a vytrvalá, stejně jako její lidský protějšek.
HISTORIE:
   Narodila se do milující  a stabilní rodiny a to se přesně podepsalo na její povaze. Při jejím zrodu stál jak její tatínek, tak i strýček Aaron, tatínek Lily, která je její sestrou , mentorkou a nejlepší kamarádkou. Byla zvídavé dítě, ale ne hyperaktivní, spíše zkoumavé a trpělivé. Rychle se učila , ale nedala to najevo, spíše si nechává věci pro sebe a vstřebává je tiše. Není vychloubačná , spíše skromně prochází školkou i vlčí školou, ze které už vyrostla. Prvně vypadá na patnáct, přerostla svou lidskou sestřičku a vypadá už dospěleji ačkoliv je mladší. Právě začala pomáhat mamince brigádně v antiku a knihy a hudba jsou její vášní. 

Žádné komentáře:

Okomentovat