neděle 10. listopadu 2013

Anemoon Scales


Nick: Ane / Anička / Anemoon
E-mail: domitka@email.cz
Faceclaim: Jennifer Lawrence


VĚK:17
RASA: vlkodlak
POSTAVENÍ VE SMEČCE:
Delta - čeká na přijetí
30. 12. 2013 - Beta, smečka Faybourne 
VZTAHY: Otec Richard Scales, matka Beatrice Devaroux, přítel Patrick Connor McDormann, syn Sawyer
PRÁCE: Jak se jí co chce dělat – bar a nebo něco jiného to je přeci jedno hlavně že z toho nějak přežívá.

POPIS POSTAVY:
   Je to nespoutaná dívka která je odhodlaná ke svým cílům Hodlá je splnit za kkaždou cenu ať to stojí co to stojí a pokud se jí někdo postaví do cesty tak ho směle obejde a jde dál. Je vychytralá a lstivá, asi jako většina lidí v její pokrevní linii. Její matka byla samozřejmě také vlkodlačice a tak se její rod táhne velice rozvětveným kořenem. Její rodina patří k nejstarším. Naučila se žít na vlastní pěst a to se také ukazuje na její povaze.

POPIS POSTAVY PO PŘEMĚNĚ:
   Je to šedá myška co se dokáže velice dobře schovat. Je velice temperamentní a působí spíš jako nějaký pes kterého si nevšimnete, když ale chce změní se v temperamentní psí slečnu… Její oči jsou celé černé a srst má špinavě šedou, pokud by se ale jako vlk pořádně vydrhla byla by naprosto celá bílá jako sníh.

HISTORIE POSTAVY:
   Její matka byla samozřejmě také vlkodlačice a tak se její rod táhne velice rozvětveným kořenem. Její rodina patří k nejstarším vlkodlakům vůbec. Ona ale mezi tu sofistikovanou rodinu nepatří. Jak už bylo řečeno je to nespoutaná duše a přesto, že na světě není nějak dlouho tak se snaží přijít na kloub kdo je její otec. Poněvadž už když se narodila – párečku dvou snědých lidí bylo jí jasné že tohle není její otec. Vypadala by jinak. Celý život žila s přesvědčením že ho najde – toho kdo jí dal život … Celý ale naprosto celý život zasvětila pátrání po něm – ve Fayvournu se objevila právě proto že ho našla, že už ví, kde žije, ví jak vypadá. Je tedy nadměrně jasné že její špionážní schopnosti se vyšplhaly opravdu vysoko, když se v nich celý život zdokonalovala. Dokáže být vedle vás aniž byste věděli že je to ona , dokáže se schovat v místnosti, aniž byste věděli že tam je. Je jako ččerná myška bloudící temnotou…


Žádné komentáře:

Okomentovat